Deel de gegevens van uw Florius-hypotheek met Sibbing

24-04-19

Is uw hypotheek bij Florius (voorheen ASR Praktijkvoorziening en Direktbank) ondergebracht? Dan heeft Sibbing alleen toegang tot uw hypotheekgegevens als u hiervoor expliciet toestemming heeft gegeven. Heeft u Sibbing bij Florius nog niet aangemerkt als uw intermediair? Dan verzoeken wij u dit alsnog te doen. Om u goed van dienst te kunnen zijn, is het namelijk van belang dat uw adviseur over de juiste informatie kan beschikken.

Hiervoor geeft u toestemming

Wilt u uw hypotheek wijzigen? Heeft u een nieuw rentevoorstel ontvangen? Overweegt u een andere woning te kopen? Wilt u weten of het interessant is om uw hypotheek over te sluiten? In al dit soort gevallen is een goed advies zeer welkom. Voor een goed advies – maar ook voor het maken van een hypotheekberekening – is het van belang dat uw adviseur een aantal gegevens over uw hypotheek kan inzien.

Laat u Florius weten dat Sibbing uw intermediair is, dan heeft uw adviseur via de website van het Florius Adviseurs Netwerk inzage in praktische informatie ten aanzien van uw hypotheek, zoals de looptijd en de aflossingsvorm van uw hypotheek, de stand van de aflossing, de hoogte van de hypotheekrente en de datum waarop de rentevaste periode afloopt. Dat is belangrijk, want zo kan Sibbing u optimaal blijven adviseren en – zeker zo belangrijk – onze zorgplicht als intermediair aan u blijven nakomen.

Zo geeft u uw adviseur toegang

Via de website van Florius kunt u via mijnFlorius (link naar https://www.florius.nl/) doorgeven dat Sibbing uw intermediair is. Maakt u nog geen gebruik van mijnFlorius? Maak dan eerst een account (link naar https://www.florius.nl/hypotheek/account-aanmaken) aan. Is uw machtiging succesvol afgerond, dan ontvangt Sibbing daarvan een bevestiging.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website van Florius.