Kantoorsluiting, fijne feestdagen en een voorspoedig 2023

15-12-22

In verband met de feestdagen is ons kantoor (eerder) gesloten op donderdag 22, vrijdag 23 en 30 december vanaf 15.30 uur. Maandag 26 december is ons kantoor de gehele dag gesloten.

Heeft u een schade die u wilt melden?

Als u te maken krijgt met schade meld dit dan direct. U kunt de schade online melden door het invullen van het schadeformulier. Hierdoor kunnen wij uw schademelding zo spoedig mogelijk in behandeling nemen.

-------------------------------------------------------

Met de jaarwisseling in zicht vallen her en der de eerste kerstkaarten al op de deurmat en stroomt de digitale brievenbus vol. Het is nu eenmaal gebruikelijk om aan het einde van het jaar de beste wensen uit te wisselen. Al weer een aantal jaar geleden hebben we er voor gekozen om geen fysieke kaarten meer te versturen, maar in plaats daarvan een financiële bijdrage te leveren aan een goed doel: Stichting ALS Nederland.

Steun aan Stichting ALS Nederland

Onze sympathie voor Stichting ALS Nederland is ingegeven door het lot dat onze voormalig vennoot Jan R. van Dijk twee jaar na zijn afscheid van Sibbing trof: bij hem werd de diagnose ALS – in een langzaam progressieve vorm – gesteld. Met het geld dat Stichting ALS Nederland ontvangt, worden wetenschappelijke onderzoeken gefinancierd die betrekking hebben op het vinden van de oorzaken van ALS, alsmede onderzoeken die leiden tot verbetering van de kwaliteit van leven van patiënten en mantelzorgers.

Sibbing wenst u prettige feestdagen en een voorspoedig 2023!