Huisarts praktijkhouder gezocht in het Groene Hart

09-01-19

Voor een landelijk gelegen, bloeiende huisartsenpraktijk, zoeken wij een huisarts, die de praktijk wil overnemen in 2019.

De praktijk

Het gaat hier om een praktijk die zelfstandig is gevestigd in het landelijk gebied rond Alphen aan den Rijn. Alle grote steden in de Randstad zijn binnen 45 minuten per auto te bereiken.


De praktijk is financieel zeer gezond en heeft een prettige patiënten populatie (3000 patiënten) met een gemiddelde leeftijdsopbouw.

Er is samenwerking met twee nabijgelegen huisartspraktijken en korte lijntjes met fysiotherapeuten, apothekers, wijkverpleging en ziekenhuizen in de omgeving.

Voor wat betreft de chronische zorg (diabetes, COPD/astma en CVRM) wordt samengewerkt met de ROHWN. De weekend- en avonddiensten worden verricht vanuit de dokterspost in Alphen aan den Rijn.

In de praktijk werken 1 hidha , 2 parttime doktersassistenten en volgens de norm 2 POH Somatiek en 1 POH GGZ. Verder is de praktijk goed georganiseerd en het team is hecht, betrokken en enthousiast.

Recent is het pand waar de praktijk in is gehuisvest verbouwd en sinds lange tijd NHG geaccrediteerd. Er wordt gewerkt met Promedico-asp en het is een opleidingspraktijk voor co-assistenten van de Universiteit Leiden.

Interesse?

Voor meer informatie omtrent deze praktijk kunt u contact opnemen met Peter Meijer via pmeijer@sibbing.nl of bel 0318 - 544 044.