ONVZ zorgverzekering voor medici

14-12-22

Nu is hét moment om uw huidige zorgverzekering onder de loep te nemen. Het is daarom goed om te weten dat wij via ONVZ een zorgverzekering voor (para)medici aanbieden. Omdat wij dit voor veel van onze cliënten doen, geldt er een collectiviteitskorting op de aanvullende verzekeringen. Voor het nieuwe jaar is de korting vastgesteld op 12%. Op de basisverzekering geldt geen collectiviteitskorting.

Heeft mijn zorgverlener een contract?

Bij ONVZ hoeft u zich geen zorgen te maken over contracten. Voor bijna alle zorgsoorten biedt ONVZ namelijk een restitutievergoeding. Dat betekent dat u overal naartoe kunt en zich geen zorgen hoeft te maken of ONVZ een contract heeft afgesloten met uw zorgverlener.

Aanvragen ONVZ zorgverzekering

Klik op onderstaande button en u komt direct op de juiste pagina van ONVZ terecht, waar u een verzekering kunt aanvragen voor het collectief “(para) Medici Sibbing Adviesgroep”.

Op deze pagina staat ook een overzicht van de vergoedingen van de aanvullende verzekeringen en de daarbij behorende premies.

Overstapservice

Als u een zorgverzekering bij ONVZ aanvraagt, zal uw huidige zorgverzekeraar geïnformeerd worden zodra uw nieuwe zorgverzekering door ONVZ is geaccepteerd. Deze overstapservice is kosteloos en in het acceptatieproces geïntegreerd.

Let op! Aanvragen moeten uiterlijk 31 december 2022 bij ONVZ binnen zijn.

Wijzigen huidige ONVZ zorgverzekering

Bent u al bij ONVZ verzekerd en wilt u een wijziging doorgeven die betrekking heeft op uw zorgverzekering, dan kunt u inloggen met DigiD via onderstaande button.

Let op! Wijzigingen moeten vóór 1 februari 2023 bij ONVZ binnen zijn.