Sibbing zoekt jou: ‘Ik voelde mij hier echt direct welkom’

15-02-22

Op zoek naar een nieuwe job en woon je in Veenendaal en omgeving? Goed nieuws! Sibbing heeft heel wat leuke vacatures openstaan. “Iedereen is welkom, ongeacht leeftijd, ervaring of achtergrond”, zegt recruiter Nick van Baaren.

Sibbing is een bedrijf dat financieel advies biedt aan medische beroepsbeoefenaren alsmede MKB-ondernemingen in heel Nederland. Denk aan financieel advies in de breedste zin van het woord. Van verzekeringen, accountancy, (financieel) advies en personeel; alles onder één dak. Wij zijn gevestigd in Veenendaal.

Snel doorgroeien

Omdat Sibbing echt inzet op talent en potentie, kijken wij niet direct naar jouw achtergrond, leeftijd en/of ervaring. “We kijken in plaats daarvan naar inzet en motivatie, dat zijn de sleutelwoorden binnen ons bedrijf. Beschik je hierover? Dan zijn er bij ons legio aan mogelijkheden. Het kan zomaar zijn dat je start als assistent en doorgroeit naar een functie als adviseur. Je kunt bij Sibbing alle relevante opleidingen volgen die vereist zijn voor jouw doorgroeiambities”, vertelt HRM Manager Daniëlle Riedijk.

Samenwerken met de HAN

Bij Sibbing zijn nu zo’n 130 mensen in dienst. Mensen met verschillende achtergronden en leeftijden. Om deze balans zo divers mogelijk te houden, wordt er ook nauw samengewerkt met de Hogeschool Arnhem Nijmegen en andere mbo en hbo onderwijsinstellingen. Nick: “Onze recruitmentafdeling houdt bijvoorbeeld regelmatig contact met begeleiders en studenten van verschillende opleidingen van de HAN. We kijken continu naar goede aansluitingen. Dit heeft al tot heel wat successen geleid.”

Niet je achtergrond, maar je inzet telt

Lotte vervolgt: “Ik heb Small Business & Retailmanagement gestudeerd aan de HAN, en dus niet per se veel ervaring in het vak dat ik nu uitoefen. Maar dankzij mijn inzet, motivatie en interne trainingen heb ik mij al flink ontwikkeld. Er wordt echt gekeken naar wat jij kunt als persoon en niet alleen naar je achtergrond. Ik mag binnenkort ook advies geven op het gebied van hypotheken, superleuk!”

Openstaande vacatures: van accountancy en verzekeren tot
financieel advies

Op dit moment staan er diverse vacatures open. De vacatures vallen elke onder een aparte entiteit van Sibbing: advies, verzekeringen en accountancy. Klik op de vacature voor meer informatie.

Advies

Verzekeringen

Accountancy

Meer weten en solliciteren?

Enthousiast geworden na het lezen van dit verhaal? Net als Lotte de kans aangrijpen om bij Sibbing carrière te maken? Wacht dan niet langer, en solliciteer op een van de openstaande vacatures.

Sibbing hoopt snel van jou te horen. Leg direct contact met onze recruiter Nick door te e-mailen naar nvanbaaren@sibbing.nl of te bellen naar 06-21246460.