Vacature | (Junior) Medewerker HRM

08-03-19

De functie

Samen met de HR Manager ben jij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van onze HR afdeling. Alle operationele zaken op het gebied van HR kunnen wij aan jou overlaten. Hierbij kun je denken aan het opstellen van arbeidsovereenkomsten, correspondentie, verwerken van mutaties en fungeren als dagelijks aanspreekpunt voor arbeid gerelateerde vragen van medewerkers en leidinggevenden.

Daarnaast houd je het personeelsinformatiesysteem up-to-date en verzorg je de organisatorische en administratieve afhandeling van in-, door- en uitstroom. Ook de opleidingsregistratie- en coördinatie is jouw verantwoordelijkheid.

Een ander belangrijk onderdeel van je werk is recruitment. Je zorgt voor aansprekende vacatureteksten die onze potentiële medewerkers weten te bereiken, je onderhoudt contact met sollicitanten, bureaus en plant sollicitatiegesprekken.

Jouw profiel

Wij zien graag de volgende competenties en vaardigheden terug:

  • MBO+/HBO werk- en denkniveau met (bijna) afgeronde HR gerelateerde opleiding
  • Je hebt minimaal 1-2 jaar ervaring in een HR functie
  • Je bent klantgericht ingesteld, beschikt over een “hands-on” mentaliteit en hebt een enthousiaste en proactieve werkhouding
  • Je hebt ervaring met het voeren van personeelsadministratie
  • Je hebt kennis van de wet en regelgeving met betrekking op HR gebied
  • Accuraat en gestructureerd kunnen werken, flexibele instelling wat betreft snel opvolgende werkzaamheden
  • Integer en discreet waar het vertrouwelijke informatie betreft

Het werkveld

Sibbing heeft zich als onafhankelijk financieel adviesbureau sinds 1977 gespecialiseerd in de praktijk- en financiële begeleiding van (para)medische beroepsbeoefenaren. Om onze activiteiten optimaal op onze relaties te kunnen afstemmen, werkt Sibbing vanuit vier zelfstandige bedrijfsonderdelen: Sibbing Adviesgroep B.V., SWA Assuradeuren Veenendaal B.V., Sibbing Accountants en Adviseurs B.V. en Maand B.V.

Binnen deze bedrijfsonderdelen adviseren wij onder meer over praktijkovernames, contracten, financieringen, financiële planning, hypotheken, verzekeringen, pensioenen, accountancy en salaris- & personeelsadministratie. De gehele organisatie met circa 130 betrokken medewerkers werkt vanuit ons kantoor in Veenendaal.

Ons aanbod

Wij bieden je een uitdagende fulltime functie binnen een dynamisch en snelgroeiende organisatie. Binnen de open bedrijfscultuur is ruimte voor initiatief en zijn korte lijnen met collega’s belangrijk.

Interesse?

Word jij graag onze nieuwe collega? Vul onderstaand formulier in of stuur je motivatiebrief met cv naar:

Sibbing Adviesgroep B.V.
T.a.v. de afdeling HRM
Postbus 915
3900 AX Veenendaal
werkenbij@sibbing.nl

Past de functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door.


Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.