Informatiebeurs | 21 april 2023 | LOVAH Congres voor huisartsen in opleiding

21-04-23

Datum: 21 april 2023
Tijd: 09:00 tot 18:30
Locatie: Congrescentrum 1931, Den Bosch

Ook deze 14e editie van het LOVAH Congres voor huisartsen in opleiding is Sibbing aanwezig met een informatie stand om je te informeren over hetgeen er zakelijk gezien op je afkomt na het afronden van je opleiding. Ga je werken als waarnemer, in loondienst of direct een eigen praktijk starten/overnemen? Welke zaken moeten er geregeld worden en welke belangrijke keuzes moet je maken?

Speciaal voor startend huisartsen hebben wij een informatief boek geschreven. Een gratis exemplaar ligt voor je klaar op onze stand.

Workshop 'De financiële jungle van de startend huisarts'

Veel huisartsen starten hun carrière als waarnemer, maar je kunt uiteraard ook als HIDHA gaan werken. Wat moet je allemaal regelen? Wat zijn de verschillen tussen werken als waarnemer en werken in loondienst als HIDHA en welke verzekeringen heb je nodig? Antwoord op deze en meer vragen geven wij tijdens onze workshop. De volgende onderwerpen komen aan bod:

- Verschillen tussen waarnemen en werken in loondienst: juridisch, fiscaal, inkomensniveau, sociale voorzieningen en pensioen
- Rekenvoorbeelden: Vergelijking van het inkomen.

Uiteraard is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Na afloop ontvang je ons gratis informatieboek ‘Financieel consult voor de startende huisarts’

Meer informatie

Klik hier voor het volledige programma en aanmelden.