Seminar Financiële jungle voor de startende oogarts

02-02-19

Datum: 02 februari 2019
Tijd: 09:30 tot 13:00
Locatie: Burgers' Zoo
Adres: Antoon van Hooffplein 1
Plaats: Arnhem

Het seminar Financiële jungle voor de startende oogarts is bestemd voor arts-assistenten die binnenkort hun opleiding tot oogarts afronden.

Als (toekomstig) oogarts kunt u in verschillende situaties terecht komen. Werken binnen een Medisch Specialistisch Bedrijf in een grote maatschap of in een coöperatie waarbij u werkzaam bent middels uw persoonlijke B.V.? Of gaat u toch in loondienst? Het uitleven van uw ambities in een academisch ziekenhuis is ook nog een mogelijkheid.

Om u te informeren over de verschillende situaties en de bijbehorende (persoonlijke) gevolgen, biedt Sibbing het seminar Financiële jungle voor de startende oogarts aan.

Onderstaande onderwerpen komen tijdens de bijeenkomst onder meer aan de orde:

  • Ontwikkelingen in de wereld van medisch specialisten
  • Werken als oogarts (loondienst, vrije praktijk, waarnemen, overeenkomsten)
  • Praktijkovername en praktijkfinancieringen (goodwill, inverdienen en soorten leningen)
  • Fiscaliteit (jaarrekening)
  • Persoonlijke financiële planning (begrotingen, assurantiën en hypotheken)

Voor u én uw gezin

Tijdens het drie uur durende seminar verwerft u meer inzicht in de financiële aspecten van de medische praktijk. Ondertussen kan uw gezin Burgers' Zoo ontdekken. Na afloop van het seminar lunchen we gezamenlijk met uw gezin, waarna u met uw gezin nog het dierenpark in kunt.

Schrijf u nu in voor het seminar Financiële jungle voor de startende oogarts!

Inschrijven

Versturen
* Uw gegevens worden gebruikt om aan uw aanvraag te voldoen. Gegevens worden uiteraard niet verstrekt aan derden, tenzij dit nodig is om aan uw aanvraag te voldoen. Lees meer in ons privacy statement.