Bijeenkomst | 31 oktober 2019 | Cyber Event voor eerstelijns zorg

31-10-19

Datum: 31 oktober 2019
Tijd: 14:00 tot 17:00
Locatie: Restaurant Griftpark1
Adres: Blauwkapelseweg 30
Plaats: Utrecht

Ter afsluiting van de Europese “maand van de cyber” organiseren wij op donderdagmiddag 31 oktober het Sibbing Cyber Event met een interactief programma rondom de thema’s cyber, datalekken en privacy in de eerste lijn.

Welke thema’s komen aan de orde?

  • De juridische achtergrond van privacy en cyberrisico in de eerste lijn
    Zorgwerkers in de eerste lijn denken vaak dat het cyber- en datalekrisico in de eerste lijn nog wel meevalt. In een korte inleiding zal mr. Rosalie Brand van Kennedy van der Laan u overtuigen van het tegendeel en u bijpraten over de juridische achtergronden van cyberschade en privacy in de eerstelijns zorg.
  • De verzekerbaarheid van de cyberrisico’s in de eerste lijn
    Patricia Langermans van verzekeraar MS Amlin laat de belangrijkste cyberrisico’s in de eerstelijns zorg de revue passeren en bespreekt in een korte presentatie de verzekerbaarheid hiervan.
  • Wat te doen bij (vermoeden van) een cyberincident
    Specialisten van het MS Amlin First Response Team staan bij een dergelijk incident 24/7 voor u klaar met onder meer crisismanagement, juridisch advies, IT ondersteuning, forensisch onderzoek en crisiscommunicatie. Graag stellen wij u tijdens het Sibbing Cyber Event voor aan de gerenommeerde partners van dit team: International Security Partners, Kennedy Van der Laan, Grant Thornton en Bex*communicatie.

Meer weten? Kom naar het Sibbing Cyber Event!

Aanmelden kan door middel van het invullen van onderstaand formulier.

Graag tot 31 oktober!

Inschrijven

Versturen
* Uw gegevens worden gebruikt om aan uw aanvraag te voldoen. Gegevens worden uiteraard niet verstrekt aan derden, tenzij dit nodig is om aan uw aanvraag te voldoen. Lees meer in ons privacy statement.