Avontuurlijke huisarts gezocht

Voor een van onze relaties zijn we op zoek naar een huisarts die zijn/haar professie wilt uitoefenen in een nieuw te realiseren praktijk in Gorinchem.

De praktijk

Interesse in patiënten op eigen naam, maar (nog) niet de zorgen van het praktijkhouderschap?
In de wijk Gorinchem-West, wordt komend jaar in een voormalige kerk een gezondheidscentrum gerealiseerd met onder andere een apotheek, fysiotherapie en wijkzorg. Er is ook ruimte gereserveerd voor een nieuw te starten huisartsenpraktijk.

Deze nieuwe vestiging heeft de volledige steun van alle Gorinchemse huisartsen. Op dit moment worden alle nieuwe inschrijvingen "gespaard" voor de nieuw te starten praktijk. Huisartsencentrum de Colvenier schrijft op dit moment deze nieuwe patiënten in.

Ten gevolge van de groei is er per 1 mei 2019 ruimte voor 2 dagen huisartsenzorg. Zodra de nieuwe praktijk voldoende gegroeid is zijn er diverse mogelijkheden voor voortzetting in overleg. Tot de mogelijkheden behoren onder andere praktijkovername, maar ook voortzetting met patiënten op eigen naam in een loondienst constructie.

Ze zoeken een allround huisarts die:
  • Bij voorkeur enkele jaren ervaring heeft.
  • Betrokken, enthousiast, energiek en niet bang voor een uitdaging is.
  • Deelneemt aan diensten.

Aanbod

  • De mogelijkheid om de vaste huisarts te worden van een eigen groep patiënten.
  • De mogelijkheid om wel of geen praktijkhouder te worden.
  • Starten in een groeipraktijk, zonder de financiële zorgen van een nul-praktijk.
  • De praktijk mede vormgeven vanaf de start.

Interesse?

Enthousiast geworden? Stuur dan uw sollicitatiebrief met CV naar I.C. Joziasse, huisarts; icjoziasse@gmail.com, of per post naar Huisartsencentrum De Colvenier, Colvenierstraat 1c, 4205 JN Gorinchem
Heeft u interesse en wilt u advies/begeleiding over de (financiële) mogelijkheden? Neem dan contact op met onze praktijkadviseur Age Baanstra via abaanstra@sibbing.nl of bel 0318-544044.

Acquisitie is niet gewenst.

Persoonlijk advies

Gratis informatieboek voor huisartsen