Gezocht | Waarnemend huisarts of HIDHA voor 2 dagen per week in Bergschenhoek

Een van onze relaties is op zoek naar een waarnemend huisarts voor 2 dagen per week vanaf juni/juli 2022 in Bergschenhoek, een plaats ten noorden van Rotterdam.

Bergschenhoek was van oorsprong een tuindersdorp, maar is inmiddels uitgegroeid en opgenomen in de 3B gemeente Lansingerland. De kleinschaligheid is behouden gebleven, nu met de voordelen van een grotere gemeente.

Als waarnemer/HIDHA ga je 1-2 dagen werken in deze normpraktijk in een verstedelijkt dorp met veel forensen uit de omliggende grote steden. De overige dagen is de praktijkhouder werkzaam. De praktijk is bewust kleinschalig van opzet met persoonlijke aandacht voor de patiënt en voor elkaar als medewerkers.

De praktijk

De praktijk biedt een ruim pallet aan zorg. De praktijkhouder werkt tevens als reizigersadviseur en heeft een voorliefde voor kleine chirurgie. De praktijk is volledig geautomatiseerd met Medicom.

Verder zijn er twee parttime doktersassistenten in de praktijk werkzaam, 1 dag per week is er een POH-S en 1,5 dag per week is er een POH-GGZ aanwezig. Er wordt nauw samengewerkt met de apothekers, thuiszorgorganisaties, ouderenadviseurs, fysio-, podo- en ergotherapeuten en diëtiste. Een aantal van hen is in hetzelfde pand werkzaam. Het dichtstbijzijnde ziekenhuis is het SFG met haar buitenpolikliniek in Berkel en Rodenrijs.

Wat wordt gevraagd?

- Registratie als huisarts en werkend als waarnemend huisarts
- Enthousiaste inzet voor de praktijk
- Ervaring als arts assistent interne en/of poortarts is een pré
- Accurate werkhouding
- Bekend zijn met Medicom

Wat wordt aangeboden?

Een vergoeding conform ZZP/waarneemverband. Werken als HIDHA is bespreekbaar. Bij wederzijds welbevinden is de functie voor langere tijd beschikbaar. Tevens is er in die situatie te zijner tijd ruimte voor associatie of praktijkovername.

Informatie

Kijk voor meer informatie op https://olthof.praktijkinfo.nl/ Andere informatie omtrent de functie kan worden opgevraagd bij dhr B.J. Olthof, huisarts, tel: 010-5290366.

Interesse?

Enthousiast geworden? Stuur dan een schriftelijke sollicitatie met CV sturen naar dhr. B.J. Olthof, huisarts. Notaris Kruytstraat 36b, 2661 HP Bergschenhoek of per e-mail:bjolthof@kpnmail.nlAl onze diensten voor huisartsen

Gratis informatieboek voor huisartsen