Gezocht | Waarnemend huisarts of HIDHA voor 2 dagen per week in Bergschenhoek

Voor een huisartsenpraktijk van een van onze cliënten zijn wij op zoek naar een huisarts (waarnemer of Hidha) die voor 2 à 3 dagen per week in de praktijk in Bergschenhoek wil werken. Een praktijkovername behoort in de toekomst tot de mogelijkheden.

Wie zoeken wij

We zoeken een huisarts die de praktijk 2 dagen per week wil komen versterken. De overige dagen is de huidige huisarts (praktijkhouder) werkzaam. Uitbreiding van het aantal werkdagen van 2 naar 3 is bespreekbaar, net zoals opvolging/overname van de praktijk als blijkt dat er prettige samenwerking is ontstaan.

De praktijk

De praktijk is een normpraktijk en is bewust kleinschalig van opzet met persoonlijke aandacht voor de patiënt en voor elkaar als medewerkers. De praktijk biedt een ruim pallet aan zorg en is volledig geautomatiseerd met Medicom. Binnen de praktijk zijn twee parttime doktersassistenten werkzaam. Daarnaast is er een praktijkmanager 1 à 2 dagen per week aanwezig. Zij is tevens als POH-GGZ werkzaam. Eén keer per twee weken komt er een diëtiste op locatie. In hetzelfde gebouw als de praktijk zit een thuiszorg bureau en en fysiotherapie-groep. Er is een goede en gezellige samenwerking met de zorgaanbieders in hetzelfde pand. Verder wordt er nauw samengewerkt met de apothekers, collega-huisartsen, thuiszorgorganisaties, ouderenadviseurs, fysio-, podo- en ergotherapeuten en de diëtiste. Het dichtstbijzijnde ziekenhuis is het Franciscus Gasthuis met haar buitenpolikliniek in Berkel en Rodenrijs.

De locatie

Bergschenhoek is een actief en verstedelijkt dorp ten noorden van Rotterdam. Het verstedelijkte dorp bestaat enerzijds uit de oorspronkelijke populatie, waar veel opgegroeide kinderen blijven hangen of weer terugkomen naar hun dorp, anderzijds zijn er veel forensen uit de omliggende steden. Deze mix zorgt voor een prettige afwisseling binnen de patiëntengroep.

Wat breng je mee

  • Registratie als huisarts en werkend als waarnemend huisarts.
  • Enthousiaste inzet en een proactieve houding voor de praktijk om bijvoorbeeld ook projecten aan te pakken.
  • Interne ervaring als arts assistent en/of poortarts is een pré.
  • Accurate werkhouding en collegialiteit.

Wat bieden ze jou

  • Een zelfstandige en afwisselende functie met aandachtsvelden die jou aanspreken.
  • Een uitdagende werkplek in een prettige en open sfeer
  • Vergoeding conform zzp/waarneemverband, Hidha is bespreekbaar.
  • Indien interesse, op termijn mogelijkheid tot overname.

Interesse?

Meer informatie over de praktijk vindt u op de website https://olthof.praktijkinfo.nl/. Inhoudelijke informatie omtrent de functie kan worden opgevraagd bij dhr. B.J. Olthof, huisarts, tel: 010-5290366. Bent u enthousiast en wilt u direct solliciteren? Stuur dan uw brief met cv naar:

Dhr. B.J. Olthof, huisarts
Notaris Kruytstraat 36b
2661 HP Bergschenhoek

Of per e-mail naar de praktijkmanager Prisca Phillipi op priscaphilippihapolthof@gmail.com

Al onze diensten voor huisartsen

Gratis informatieboek voor huisartsen