Duurzaam leasen de oplossing?

Door te kiezen voor een jong gebruikte auto in plaats van een nieuwe, draagt u bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot en andere schadelijke emissies die gepaard gaan met de productie van nieuwe auto's. Zo draagt bij aan een duurzame toekomst.

Samen met Van Gent Lease heeft Sibbing een uniek lease concept ontworpen: Duurzaam leasen. Daarmee rijdt u geen nieuwe auto maar een jong gebruikte auto. 

In tegenstelling tot het bestellen van een nieuwe auto, kunt u bij duurzaam leasen direct beschikken over een jong gebruikte auto die aan uw wensen voldoet. Dit bespaart u tijd en gedoe, vooral als u snel een betrouwbare auto nodig heeft voor uw werk of persoonlijk gebruik.

Daarnaast bespaart u op de inzet van eigen middelen door geen nieuwe auto aan te schaffen. Geld dat u aan andere zaken kunt besteden.

Flexibel leasen

Bij Van Gent Lease leaset u flexibel en zit u niet langdurig aan een private leasecontract vast. Het leasecontract is na één jaar maandelijks opzegbaar en daarmee de ideale oplossing voor u.

Kies de auto die u wilt

U kunt zelf de auto kiezen die u wilt, waar u wilt en Van Gent Lease zorgt voor een passend leasetarief inclusief de benodigde verzekering. Een jong gebruikte auto leasen is goedkoper dan een hele nieuwe én heeft als bijkomend voordeel dat deze geen lange levertijd heeft.

Heeft u al een auto op het oog? Laat het Van Gent Lease weten en dan hoort u snel het bijbehorende maandbedrag. Voor de aankoop en het onderhoud van uw lease auto kunt u terecht bij een BOVAG garage van uw keuze.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van duurzaam leasen? Klik dan door voor meer informatie en/of het aanvragen van een offerte.