HS Header afbeelding - Contact + aanvraag boek Alg

Arie van Rabenswaaij

Accountant-Administratieconsulent
Sinds juli 2017 werkzaam bij Sibbing. Daarvoor sinds 1990 werkzaam bij Tavernemeun Accountants waar hij in 1996 toetrad als partner. Arie heeft een ruime ervaring opgedaan als adviseur in het MKB en de laatste jaren ook als adviseur voor de medische ondernemer en onderneming. Hij is een echte oplosser en praktisch ingesteld. En gespecialiseerd in de financiële inrichting van pensioen en oudedagvoorzieningen.
avanrabenswaaij@sibbing.nl

De voordelen van Sibbing

 • Landelijk

  Landelijk

  Vanuit ons kantoor in het midden van het land, werken wij voor relaties verspreid over heel Nederland. Dit doen wij met een team van gedreven binnen en buitendienst medewerkers. Elk vanuit hun eigen expertise.
 • Jarenlange ervaring

  Jarenlange ervaring

  Onze jarenlange ervaring en expertise maakt ons een gerespecteerde naam binnen ons vakgebied. Het in ons gestelde vertrouwen en de goede band met onze relaties is daar een bevestiging van. Daar zijn wij trots op.
 • Persoonlijk

  Persoonlijk

  Onze relaties kunnen rekenen op een vast team van binnen- en buitendienstmedewerkers. Voor hen zijn zij hét vertrouwde aanspreekpunt voor al hun financiële en accountancy zaken.
 • Specialistisch

  Specialistisch

  Door onze specialistische kennis en ervaring, zijn wij onderscheidend in ons vakgebied. De diversiteit aan opdrachten maakt dat wij onze kennis steeds verder kunnen uitbreiden voor een goede dienstverlening op maat.