CyberBorg

Veiligheid van uw online systemen wordt met de snel toenemende digitalisering steeds belangrijker.
Een datalek of een aanval door hackers is niet ondenkbaar. Wij boden u al enige tijd een Cyber en Data Risks verzekering om u tegen de mogelijke gevolgen te verzekeren.

Omdat wij geloven in een preventieve aanpak, zijn wij een samenwerking aangegaan met CyberBorg. Zij richten zich op het uitvoeren van veiligheidsscans, rapportages en e-mail alerts. Hiermee kunt u dagelijks uw systemen scannen en indien nodig de benodigde stappen nemen om de risico's te elimineren.

Wat is CyberBorg

CyberBorg biedt u het hele jaar door twee keer per week veiligheidsscans, rapportages en e-mail alerts. De voordelen op een rij:
  • Inzicht in cyberrisico's
  • Live rapportages en e-mails
  • Betaalbaar en up-to-date
  • Gemakkelijk te delen
  • Gratis proefperiode
  • Korting op uw Cyber en Data Risks verzekering bij Sibbing

Hoe werkt het

Meld u aan voor een gratis proefperiode van CyberBorg en ontvang van ons een vrijblijvend kortingsvoorstel voor een Cyber en Data Risks verzekering. Indien u deze verzekering al bij ons heeft, wordt de korting verrekend. Uiteraard is het ook mogelijk een abonnement op CyberBorg te nemen zonder verzekering, u bent nergens toe verplicht. En mocht u later dit jaar alsnog voor de verzekering kiezen, kunt u evengoed nog profiteren van de korting.

Meer informatie

In het nieuws: Oplossingen:
Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de verzekering, CyberBorg of de samenwerking? Neem contact op met Tom Ikink (tikink@sibbing.nl).

Gratis proefperiode van CyberBorg

Cyber en Data Risks verzekering