Werken bij Sibbing

Haal het beste uit jezelf in een dynamische organisatie

Onze mensen zijn de basis van ons kantoor. Zij hebben de gedegen branche- en vakkennis, kwaliteit en ervaring om onze cliënten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wil je bij Sibbing werken en succesvol zijn, dan vragen we veel van je. We zien bijvoorbeeld graag dat je jezelf blijft ontwikkelen en dat je toont wat je waard bent. Alleen dán kun je immers het beste uit jezelf halen.

Van onze kant stellen we daar het nodige tegenover. Zo kun je rekenen op een boeiende functie in een dynamische, groeiende organisatie met circa 130 collega’s. We kennen een open bedrijfscultuur waarin volop ruimte is voor eigen initiatief. We bieden je ruime opleidings- en trainingsfaciliteiten en collegiale begeleiding. En vanzelfsprekend kun je bij Sibbing rekenen op een passende beloning.

Actueel vacatureaanbod

Hieronder tref je een overzicht van onze openstaande vacatures. Hebben we op dit moment geen passende vacature voor je, maar denk je wel te beschikken over de juiste eigenschappen om onze organisatie te versterken? Stuur ons dan een open sollicitatie. We bewaren je gegevens gedurende zes maanden en nemen bij een passende vacature contact met je op.