Huisartsenpraktijk ter overname in Heemskerk

In het centrum van het sfeervolle Heemskerk is Huisartsenpraktijk De Gooijer & Mandjes gevestigd. 
Vanuit de praktijk wordt zorg verleend aan ca. 4.950 patiënten en is daarmee uitermate geschikt voor een samenwerkingsverband tussen 2 of 3 praktijkhoudende huisartsen.

De huidige praktijkhouders bieden de praktijk ter overname aan. 

De praktijk

De huidige praktijkhouders zijn op zoek naar passende kandidaten die hun NHG geaccrediteerde praktijk willen voortzetten. Zilveren Kruis is de preferente zorgverzekeraar. Van de ca. 4.950 patiënten is 92% aangesloten op LSP en is 53% van de patiënten aangesloten op het elektronisch patiënten portaal.

De arbeidsinzet van de aanwezige huisartsen is als volgt verdeeld: 
-    Huidige praktijkhouders samen 15 dagdelen per week
-    Waarneming 10 dagdelen per week

De praktijk biedt de volgende ketenzorgprogramma’s voor chronische zorg aan:
-    CVRM
-    Astma/COPD
-    Diabetes
-    Ouderenzorg

Daarnaast neemt de praktijk o.a. deel aan MTVDP en is zij aangesloten bij Huisartsen Coöperatie Zuid Kennemerland (HCKZ). De HCKZ behartigt de collectieve huisartsenbelangen en ontwikkelt huisarts gerelateerde activiteiten. 

Het team

Naast de praktijkhouders is er een goed op elkaar ingespeeld team werkzaam binnen de praktijk, allen gediplomeerd en bestaande uit:
•    2 parttime huisartsen op ZZP basis
•    4 dokters-assistenten 
•    1 praktijkondersteuner somatiek 


De overeenkomsten met het personeel zullen van rechtswege overgaan. Alle in de praktijk aanwezige en werkzame personeelsleden hebben een vast dienstverband.

De locatie

De praktijk is gevestigd in het Multifunctioneel Centrum aan het Maltezerplein in Heemskerk. De maatschap huurt hier ca. 274m2 aan ruimte. De huurovereenkomst loopt nog tot januari 2031.  In dit centrum is nog een andere huisartsenpraktijk gevestigd. Hiermee is geen samenwerkingsverband gesloten. Tevens zijn er een verloskundigenpraktijk, een echocentrum, een fysiotherapiepraktijk, het consultatiebureau, mondhygiënistes en een podotherapeut gevestigd.

Interesse

Voor meer informatie zie ook www.huisartsenpraktijkdegooijerenmandjes.nl of neem contact op met één van de praktijkhouders, de heer R.P. Mandjes  (rpmandjes@ziggo.nl) of met Erik Siepel via esiepel@sibbing.nl of bel 0318 - 544 044.