Klachtenprocedure + belonen + maak een afspraak

Sponsoring

Sibbing: maatschappelijk betrokken

We vinden het als maatschappelijk betrokken onderneming heel belangrijk om een positieve bijdrage te leveren aan de (sociale) omgeving van toeleveranciers, medewerkers en cliënten. We maken immers niet alleen deel uit van die omgeving, maar plukken er ook de vruchten van. Daarom omarmen we met veel plezier jaarlijks een goed doel.

Stichting ALS Nederland

In ons werk als financieel adviseurs en accountants voor medici worden we regelmatig geraakt door de confronterende gevolgen ziekten zoals de zenuw-/spierziekte ALS voor patiënten en hun naasten. Tegelijkertijd hebben we respect en bewondering voor de niet-aflatende inzet van artsen en onderzoekers om de zorg voor ALS-patiënten te verbeteren en de oorzaken van deze ernstige ziekte te vinden.

Daarom richten we onze sponsoractiviteiten sinds 2014 op één goed doel: Stichting ALS Nederland. Zo willen we als onderneming – onder meer door het organiseren van sponsoractiviteiten – een bescheiden bijdrage leveren aan de strijd tegen ALS.

Meer weten?

Bekijk dan onze actiepagina.

De voordelen van Sibbing

 • Landelijk

  Landelijk

  Vanuit ons kantoor in het midden van het land, werken wij voor relaties verspreid over heel Nederland. Dit doen wij met een team van gedreven binnen en buitendienst medewerkers. Elk vanuit hun eigen expertise.
 • Jarenlange ervaring

  Jarenlange ervaring

  Onze jarenlange ervaring en expertise maakt ons een gerespecteerde naam binnen ons vakgebied. Het in ons gestelde vertrouwen en de goede band met onze relaties is daar een bevestiging van. Daar zijn wij trots op.
 • Persoonlijk

  Persoonlijk

  Onze relaties kunnen rekenen op een vast team van binnen- en buitendienstmedewerkers. Voor hen zijn zij hét vertrouwde aanspreekpunt voor al hun financiële en accountancy zaken.
 • Specialistisch

  Specialistisch

  Door onze specialistische kennis en ervaring, zijn wij onderscheidend in ons vakgebied. De diversiteit aan opdrachten maakt dat wij onze kennis steeds verder kunnen uitbreiden voor een goede dienstverlening op maat.