Veelgestelde vragen

Wij vertellen u graag meer over Sibbing

Sibbing heeft zich als onafhankelijk financieel adviesbureau sinds 1977 gespecialiseerd in de praktijkbegeleiding van (para)medische beroepsbeoefenaren. In dit kader adviseren we onder meer over praktijkvestiging, contracten, financieringen, financiële planning, hypotheken, verzekeringen en het pensioen en bemiddelen we bij het afsluiten van overeenkomsten met banken en verzekeraars.

Daarnaast biedt Sibbing u een breed scala van diensten op het gebied van accountancy en fiscaliteiten aan. U kunt daarbij onder meer denken aan het opstellen van de jaarrekening en het doen van belastingaangiften.

Vooral onder medisch specialisten, huisartsen, tandartsen en verloskundigen hebben we door de jaren heen een uitstekende reputatie opgebouwd. Onze gekwalificeerde medewerkers beschikken dan ook over adequate branchekennis en begrijpen hierdoor uitstekend wat u bezighoudt in uw specifieke omstandigheden.

Sinds 2020 is Sibbing onderdeel van de Ecclesia Group. Lees meer

De voordelen van Sibbing

 • Landelijk

  Landelijk

  Vanuit ons kantoor in het midden van het land, werken wij voor relaties verspreid over heel Nederland. Dit doen wij met een team van gedreven binnen en buitendienst medewerkers. Elk vanuit hun eigen expertise.
 • Jarenlange ervaring

  Jarenlange ervaring

  Onze jarenlange ervaring en expertise maakt ons een gerespecteerde naam binnen ons vakgebied. Het in ons gestelde vertrouwen en de goede band met onze relaties is daar een bevestiging van. Daar zijn wij trots op.
 • Persoonlijk

  Persoonlijk

  Onze relaties kunnen rekenen op een vast team van binnen- en buitendienstmedewerkers. Voor hen zijn zij hét vertrouwde aanspreekpunt voor al hun financiële en accountancy zaken.
 • Specialistisch

  Specialistisch

  Door onze specialistische kennis en ervaring, zijn wij onderscheidend in ons vakgebied. De diversiteit aan opdrachten maakt dat wij onze kennis steeds verder kunnen uitbreiden voor een goede dienstverlening op maat.
Tijd voor een nadere kennismaking?