Waarnemend tandarts
Werken als waarnemend tandarts?
Maak een afspraak

Dienstverlening op maat voor de waarnemend tandarts

Begint u uw carrière als waarnemer? Dan kan Sibbing u uitstekend van dienst zijn. We bieden u namelijk een compleet pakket (financiële) diensten waarmee uw carrière een optimale start krijgt.


Financiële diensten

Onze adviseurs geven u met behulp van een financiële begroting inzicht in uw nieuwe financiële situatie. Ze informeren en adviseren u onder andere over uw pensioen, arbeidsongeschiktheidsverzekering en benodigde zakelijke verzekeringen en bespreken een uitgebreide checklist voor waarnemende tandartsen met u.


Verzekeren

Als startend waarnemend tandarts is het verstandig een aantal verzekeringen af te sluiten. Denk aan een:

  • aansprakelijkheidsverzekering
  • rechtsbijstandverzekering

Om met een gerust gevoel te starten aan uw carrière bieden wij u deze verzekeringen aan. Speciaal voor de startende tandarts is er het Starterspakket voor tandartsen.

Voor het Starterspakket voor tandartsen geldt, hoe meer verzekeringen u bij ons afsluit, des te hoger de premiekorting voor alle verzekeringen in dit pakket.

Accountancy

Als waarnemend huisarts bent u zelfstandig ondernemer. Dit verplicht u onder meer om een goede financiële administratie te voeren en om jaarlijks belastingaangifte te doen en een jaarrekening op te stellen. Voor al deze zaken kunt u terecht bij Sibbing accountants.

Wanneer u na uw opleiding gaat werken als waarnemer betekent dit dat u een aantal praktische, fiscale zaken goed moet regelen. Wij helpen u graag op weg, zodat u een goede basis legt voor uw verdere carrière.

Een aantal veelgestelde vragen uit onze dagelijkse praktijk hebben wij voor u in een overzicht gezet. Klik hier om het overzicht met veelgestelde vragen te downloaden.

Meer informatie en/of direct een afspraak maken?

Neem voor meer informatie over onze dienstverlening voor waarnemend tandartsen contact met ons op. Wij vertellen u graag. 

 

Wegwijs worden in de financiële jungle voor de startend tandarts?
Tandarts - transparant