Veelgestelde vragen

Organisatie

Onafhankelijk, deskundig en cliëntgericht

We hebben als financieel adviseurs en accountants niet alleen oog voor de zakelijke aspecten van uw medische praktijk, maar zeker ook voor uw persoonlijke financiële situatie. Daarom nemen we de tijd voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, zodat u uw wensen en verwachtingen in alle rust met ons kunt bespreken. Van onze kant kunt u rekenen op een duidelijke uitleg over de inhoud van onze dienstverlening en de hieraan verbonden kosten.

Kennis en kwaliteit

Omdat gedegen branche- en vakkennis de basis van onze adviespraktijk vormt, besteden we veel aandacht aan opleiding en begeleiding. Onze adviseurs hebben hierdoor niet alleen inzicht in de vaak complexe beloningsstructuren binnen de zorg, maar ook in uw persoonlijke inkomensopbouw. Ze kennen de unieke dynamiek van maatschappen en collectieven, maar ook uw ambities om uzelf als individu te ontplooien. En ze begrijpen dat u behoefte heeft aan heldere financiële oplossingen die aansluiten bij elke fase van uw leven.

Om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren, werken we graag samen met externe financiële en fiscale adviespartijen, zoals notarissen, advocaten, makelaars en banken. Daarbij treden we op als uw adviseur, uw gesprekspartner of uw woordvoerder. En in elk geval als uw vertrouwenspersoon.

Volledige begeleiding, geïntegreerd advies

Veel cliënten kiezen ervoor om hun belangen op het gebied van praktijkadvies, financieel advies, verzekeringen en accountancy volledig aan Sibbing toe te vertrouwen. Een verstandige keuze, want zo kunnen we alle facetten van hun leven betrekken in onze adviezen. Maakt u dezelfde keuze, dan mag ook ú rekenen op complete dienstverlening, zonder overlappingen of hiaten. Voor nu én voor uw toekomst!

Op het gebied van verzekeringen biedt Sibbing onder meer verzekeringsproducten van Sibbing Verzekeren aan, maar maakt ook gebruik van producten van andere verzekeraars. Wij kiezen ervoor om ons advies op basis van ongebonden selectieve bemiddeling voor u uit te voeren.

De voordelen van Sibbing

 • Diepgaande financiële kennis van de medische praktijk
 • Aandacht voor praktijk, collectief en privé
 • Complete dienstverlening, zonder overlappingen of hiaten
 • Maatwerk voor vandaag en morgen
 • Uitstekend opgeleide, professionele adviseurs
 • Ruim 40 jaar expertise
 • Onafhankelijk en betrouwbaar

Ecclesia Group

Sinds 2020 is Sibbing onderdeel van de Ecclesia Group. Dit is een internationale toonaangevende verzekeringsmakelaar met vestigingen in diverse Europese landen en meer dan 2000 medewerkers. De groep omvat verschillende gespecialiseerde makelaars en adviesbureaus die maatwerkoplossingen voor – veelal – complexe financiële vraagstukken bieden. Ecclesia Group behoort tot de top 5 van financieel adviseurs voor zakelijk Nederland. De oorsprong van Ecclesia ligt in Duitsland waar het de grootste speler op het gebied van financieel advies voor de medische sector is. Deze gezamenlijke doelstelling is de bindende factor voor een toekomstbestendige samenwerking. Sibbing behoudt echter wel haar onafhankelijke positie in de Nederlandse markt.

Meer over Ecclesia Group.

De voordelen van Sibbing

 • Landelijk

  Landelijk

  Vanuit ons kantoor in het midden van het land, werken wij voor relaties verspreid over heel Nederland. Dit doen wij met een team van gedreven binnen en buitendienst medewerkers. Elk vanuit hun eigen expertise.
 • Jarenlange ervaring

  Jarenlange ervaring

  Onze jarenlange ervaring en expertise maakt ons een gerespecteerde naam binnen ons vakgebied. Het in ons gestelde vertrouwen en de goede band met onze relaties is daar een bevestiging van. Daar zijn wij trots op.
 • Persoonlijk

  Persoonlijk

  Onze relaties kunnen rekenen op een vast team van binnen- en buitendienstmedewerkers. Voor hen zijn zij hét vertrouwde aanspreekpunt voor al hun financiële en accountancy zaken.
 • Specialistisch

  Specialistisch

  Door onze specialistische kennis en ervaring, zijn wij onderscheidend in ons vakgebied. De diversiteit aan opdrachten maakt dat wij onze kennis steeds verder kunnen uitbreiden voor een goede dienstverlening op maat.