/pages/page/media/medium[active=1][1]

Dienstverlening op maat voor de waarnemend huisarts

Begint u uw carrière als waarnemer? Dan kan Sibbing u uitstekend van dienst zijn. We bieden u namelijk een compleet pakket (financiële) diensten waarmee uw carrière een optimale start krijgt.

Financiële diensten
Onze adviseurs geven u met behulp van een financiële begroting inzicht in uw nieuwe financiële situatie. Ze informeren en adviseren u onder andere over uw pensioen, arbeidsongeschiktheidsverzekering en benodigde zakelijke verzekeringen en bespreken een uitgebreide checklist voor waarnemende huisartsen met u.

Accountancy
Als waarnemend huisarts bent u zelfstandig ondernemer. Dit verplicht u onder meer om een goede financiële administratie te voeren en om jaarlijks belastingaangifte te doen en een jaarrekening op te stellen. Voor al deze zaken kunt u terecht bij Sibbing accountants.

Verzekeren
Als startend waarnemend huisarts is het verstandig een aantal verzekeringen af te sluiten. Denk aan een:

Om met een gerust gevoel te starten aan uw carrière bieden wij u deze verzekeringen aan. Speciaal voor de startende huisarts is er het Starterspakket voor huisartsen.

Voor het Starterspakket voor huisartsen geldt, hoe meer verzekeringen u bij ons afsluit, des te hoger de premiekorting voor alle verzekeringen in dit pakket.


Accountancy aandachtspunten op een rij

Wanneer u na uw opleiding gaat werken als waarnemer betekent dit dat u een aantal praktische, fiscale zaken goed moet regelen. Wij helpen u graag op weg, zodat u een goede basis legt voor uw verdere carrière. Een aantal veel gestelde vragen uit onze dagelijkse praktijk hebben wij voor u in een overzicht gezet:

Veel gestelde vragen - Werken als waarnemend huisarts