Dienstverlening op maat voor de waarnemend huisarts


Begint u uw carrière als waarnemer? Dan kan Sibbing u uitstekend van dienst zijn. We bieden u namelijk een compleet pakket (financiële) diensten waarmee uw carrière een optimale start krijgt.

Financiële diensten
Onze adviseurs geven u met behulp van een financiële begroting inzicht in uw nieuwe financiële situatie. Ze informeren en adviseren u onder andere over uw pensioen, arbeidsongeschiktheidsverzekering en benodigde zakelijke verzekeringen en bespreken een uitgebreide checklist voor waarnemende huisartsen met u.

Accountancy
Als waarnemend huisarts bent u zelfstandig ondernemer. Dit verplicht u onder meer om een goede financiële administratie te voeren en om jaarlijks belastingaangifte te doen en een jaarrekening op te stellen. Voor al deze zaken kunt u terecht bij Sibbing accountants.

Klik hier voor een overzicht van Veelgestelde vragen 'Werken als waarnemend huisarts'.

Verzekeren

Als startend waarnemend huisarts is het verstandig een aantal verzekeringen af te sluiten. Denk aan een:

Om met een gerust gevoel te starten aan uw carrière bieden wij u deze verzekeringen aan. Speciaal voor de startende huisarts is er het SWA Huisartsenpakket

De dokterstas- en rechtsbijstandverzekering kunnen worden opgenomen in het SWA Huisartsenpakket. Op dit pakket ontvangt u pakketkorting. U kunt het pakket desgewenst uitbreiden met andere schadeverzekeringen. Voor het SWA Huisartsenpakket geldt, hoe meer verzekeringen u bij ons afsluit, des te hoger de premiekorting voor alle verzekeringen in dit pakket.

Persoonlijk advies

Vraag ons gratis informatieboek aan