Accountancy header

Conventant Horizontaal toezicht

Gedegen branche- en vakkennis vormen de basis van onze adviespraktijk. De jarenlange accountantservaring binnen ons kantoor en onze bewezen staat van dienst heeft erin geresulteerd dat wij in 2015 zijn toegelaten als deelnemer aan het Convenant Horizontaal Toezicht met de Belastingdienst. Dit houdt onder meer in dat we belastingaangiften van onze cliënten versneld en zonder extra controle kunnen indienen.

Bent u cliënt van Sibbing accountants en adviseurs, dan betekent het Horizontaal Toezicht in de praktijk dat de Belastingdienst uw aangifte in principe niet controleert. U hoeft dus ook niet maandenlang de acceptatie van uw aangifte af te wachten, maar heeft snel duidelijkheid over uw financiële situatie.

Het spreekt voor zich dat hiertoe voor ons kantoor specifieke richtlijnen gelden. Zo zijn we verplicht om eventuele fiscale discussiepunten vooraf met de Belastingdienst te overleggen. Door onze korte communicatielijnen met de Belastingdienst Utrecht weet u echter vrijwel direct waar u aan toe bent.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie over onze dienstverlening  contact met ons op. Wij vertellen u graag. 

Meer weten over onze dienstverlening en procedures?
Afbeelding - Afspraak maken