HS - Header afbeelding - Agenda item_1

Lezingen - Medisch specialisten in opleidng

  • Locatie: Diverse locaties in Nederland

Tijdens uw opleiding tot medisch specialist leert u alles wat nodig is om uw beroep straks goed uit te kunnen voeren en patiënten van de beste medische zorg te voorzien.

Maar naast de medische kant van uw beroep is er ook nog een financieel zakelijke kant. Een kant die niet vaak heel uitgebreid aan bod komt tijdens de opleiding, terwijl juist een goede financieel zakelijke start van groot belang is voor uw verdere leven en loopbaan.

Daarom bieden wij een informatieve lezing aan die gericht is op deze financieel zakelijke aspecten van het starten als medisch specialist.

Welke onderwerpen komen aan bod?

Tijdens de presentatie komen financiële, juridische en fiscale onderwerpen aan de orde waarmee u in de (nabije) toekomst te maken krijgt.

Denk hierbij aan:

De keuze tussen loondienst of vrije vestiging

- Wat zijn de verschillen?
- Wat hou ik onder aan de streep over?

Welke zaken komen er kijken bij vrije vestiging?

- Positie van de medisch specialist
- Maatschap versus Coöperatie
- Goodwill of inverdienregeling
- Contractuele afspraken

In overleg zijn uiteraard ook andere onderwerpen mogelijk en er kan op allerlei vragen worden ingegaan. De lezingen vinden meestal aan het einde van de werkdag plaats aansluitend op de werkoverdracht. Maar wij zijn ook regelmatig te gast tijdens de reguliere onderwijsmomenten.

Wat vinden deelnemers van onze lezing?

"Bedankt voor de zeer informatieve lezing. Fijn ook dat er uitgebreid de tijd werd genomen om op onze vragen in te gaan. Wij houden contact!" AIOS contactpersoon lezing UMCU.

"Het was een leerzame avond. Veel positieve reacties vanuit mijn collega's. Dank voor de mogelijkheid en organisatie" AIOS contactpersoon lezing MUMC.

Meer informatie en/of aanvragen

Is er binnen uw vakgroep/ziekenhuis interesse voor onze gratis lezing Van AIOS naar medisch specialist?

Vraag deze dan vandaag nog aan via onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op om u verder te informeren.