Praktijkadvies header

Praktijkhouder gezocht voor Dorpspraktijk in Alkmaar

Voor een dorpspraktijk in de groene omgeving van Alkmaar zijn wij op zoek naar een enthousiaste huisarts die een goede samenwerking belangrijk vindt. Het gaat hier om de vervanging van een vertrekkende huisarts in een team van twee huisartsen.

De praktijk

De maatschap van circa 2600 patiënten heeft een aantrekkelijke patiëntenpopulatie van jong tot oud. De samenwerking tussen de 2 huisartsen, de 3 praktijkondersteuners, 2 assistentes en de praktijkmanager is uitstekend en de werksfeer in de praktijk kenmerkt zich als gemoedelijk, korte lijnen, kleinschalig, gezellig en humor. De locatie van de huisartsenpraktijk is ‘file vrij’ bereikbaar vanuit Haarlem, Alkmaar en Amsterdam.

Samenwerkingen

Momenteel is de praktijk bezig met het op korte termijn realiseren van een nieuw Gezondheidscentrum, waar zij gaan samenwerken met een andere Huisartsenpraktijk, de Apotheek en verschillende Eerstelijns Zorgverleners. Er is voldoende ruimte voor de opvolger om hier een persoonlijke invulling aan te geven.

Dit bieden wij:

Partner worden in een financieel gezonde en goed georganiseerde huisartsenpraktijk.

  • De uitdaging om straks vanuit een nieuwe locatie te kunnen groeien in patiëntenbestand en verder te professionaliseren.
  • Samenwerkingsverband tussen de huisartsen op basis van 50/50 procent praktijkverdeling.
  • Een fijne werksfeer in een goed team van collega’s.

Interesse?

Voor meer informatie omtrent deze praktijk kunt u contact opnemen met Peter Meijer via pmeijer@sibbing.nl of bel 0318 - 544 044.

Commerciële werving is niet gewenst.

Wegwijs worden in de financiële jungle bij praktijkovername?