HS Header afbeelding - Contact + aanvraag boek Alg

Hildo Burgers

Relatiebeheerder
Hildo is op 1 januari 2018 begonnen bij Sibbing als Relatiebeheerder Accountancy. Zijn doelgroep bestaat uit medisch specialisten in de 2e lijns zorg. Hij begeleidt en adviseert medisch specialisten op fiscaal en administratief vlak. Ook helpt hij medisch specialisten die gaan toetreden als vrijgevestigd specialist, middels een BV of eenmanszaak, bij het opstarten van diverse financiële zaken. Hildo haalt zijn energie uit zijn contact met mensen en het vinden van een passende financiële oplossing bij de behoeften en wensen die zijn relaties hebben. Gezien hun drukke werkzaamheden in het ziekenhuis wil hij ze op financieel vlak graag zo veel mogelijk 'ontzorgen'.
hburgers@sibbing.nl

De voordelen van Sibbing

 • Landelijk

  Landelijk

  Vanuit ons kantoor in het midden van het land, werken wij voor relaties verspreid over heel Nederland. Dit doen wij met een team van gedreven binnen en buitendienst medewerkers. Elk vanuit hun eigen expertise.
 • Jarenlange ervaring

  Jarenlange ervaring

  Onze jarenlange ervaring en expertise maakt ons een gerespecteerde naam binnen ons vakgebied. Het in ons gestelde vertrouwen en de goede band met onze relaties is daar een bevestiging van. Daar zijn wij trots op.
 • Persoonlijk

  Persoonlijk

  Onze relaties kunnen rekenen op een vast team van binnen- en buitendienstmedewerkers. Voor hen zijn zij hét vertrouwde aanspreekpunt voor al hun financiële en accountancy zaken.
 • Specialistisch

  Specialistisch

  Door onze specialistische kennis en ervaring, zijn wij onderscheidend in ons vakgebied. De diversiteit aan opdrachten maakt dat wij onze kennis steeds verder kunnen uitbreiden voor een goede dienstverlening op maat