HS Header afbeelding - Contact + aanvraag boek Alg

Ruud Pastoor

Praktijkadviseur
Ruud is sinds maart 2021 in dienst bij Sibbing. Hiervoor heeft hij gewerkt bij ABN AMRO, Rabobank en diverse financiële instellingen en heeft zo een zeer ruime ervaring als financieel adviseur opgedaan in het adviseren van particuliere en zakelijke relaties. De laatste jaren heeft hij zich gespecialiseerd in het adviseren van medische cliënten. Aan de hogeschool Arnhem Nijmegen voltooide hij in 2004 zijn opleiding marketing management en voegde hier recent een Master bedrijfskunde aan toe met specialisatie Digital Business (2020-2022). In zijn huidige functie als praktijkadviseur adviseert hij tandartsen, mondhygiënisten en huisartsen ten aanzien van diverse aspecten die komen kijken bij het opstarten van hun onderneming, maar ook ten aanzien van de gevolgen voor hun persoonlijke financiële situatie. Denk daarbij aan verzekering- en financiering vraagstukken, praktijkwaardering, huisvestingsproblematiek, onderhandelingen, ondernemingsvormen, financiële planning enzovoorts. Verder verzorgt hij regelmatig informatieve lezingen. Speelt u met de gedachte om een eigen onderneming op te zetten, of wilt u een bestaande praktijk overnemen, associëren of overdragen, neemt u dan gerust contact met Ruud op.
rpastoor@sibbing.nl

De voordelen van Sibbing

 • Landelijk

  Landelijk

  Vanuit ons kantoor in het midden van het land, werken wij voor relaties verspreid over heel Nederland. Dit doen wij met een team van gedreven binnen en buitendienst medewerkers. Elk vanuit hun eigen expertise.
 • Jarenlange ervaring

  Jarenlange ervaring

  Onze jarenlange ervaring en expertise maakt ons een gerespecteerde naam binnen ons vakgebied. Het in ons gestelde vertrouwen en de goede band met onze relaties is daar een bevestiging van. Daar zijn wij trots op.
 • Persoonlijk

  Persoonlijk

  Onze relaties kunnen rekenen op een vast team van binnen- en buitendienstmedewerkers. Voor hen zijn zij hét vertrouwde aanspreekpunt voor al hun financiële en accountancy zaken.
 • Specialistisch

  Specialistisch

  Door onze specialistische kennis en ervaring, zijn wij onderscheidend in ons vakgebied. De diversiteit aan opdrachten maakt dat wij onze kennis steeds verder kunnen uitbreiden voor een goede dienstverlening op maat.