VZ Golf header

Golf

Golfen is spannend en ontspannend tegelijk. Dat merkt u al zodra u plaatsneemt op de tee. Dan wilt u maar één ding: de bal met een prachtige swing in de volgende hole krijgen. Bent u vaak op de golfbaan te vinden? Denk dan aan onze speciale golfverzekering. Dan is uw kostbare uitrusting overal ter wereld verzekerd!

Waarom kiest u voor onze golfverzekering?

Uw complete golfuitrusting verzekerd

Golfclubs, golftas, golfparaplu, golfschoenen, golfhandschoenen, golfregenkleding en golfkarretje. Als u graag en vaak golft, heeft u al snel een complete uitrusting bij elkaar. Al deze spullen zijn verzekerd met onze golfverzekering! Tegen schade én diefstal.

Ook voor uw hele gezin

Gaat u regelmatig de baan op met uw gezinsleden? Verzeker dan ook de golfuitrusting van uw partner of kinderen. Dat kan op dezelfde golfpolis én tegen een voordelige premie. Met één medegolfer in het gezin bent u per persoon al goedkoper uit dan met een individuele verzekering.

Overal ter wereld verzekerd tegen diefstal en schade

Hoe zuinig u ook bent op uw golfspullen, ze kunnen altijd stukgaan of gestolen worden. Waar u uw spullen ook mee naartoe neemt, u bent overal ter wereld verzekerd. Dus ook tijdens uw golftrip naar de Algarve, Schotland of Californië!

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze Dokterstasverzekering en/of direct een offerte aanvragen? Bel met 0318-544 044 of vul ons contactformulier in.

Meer weten over onze dienstverlening en procedures?
Afbeelding - Afspraak maken