Financieel advies header

Fysiotherapeuten - Financieel advies

Om het opzetten van een eigen praktijk of het overnemen van een praktijk(aandeel) te kunnen financieren, moet u aantonen dat uw inkomsten als fysiotherapeut voldoende zullen zijn om aan uw financiële verplichtingen te kunnen voldoen. Datzelfde geldt wanneer u een hypotheek wilt afsluiten. Een persoonlijke financiële planning is daarbij van essentieel belang.

Onafhankelijk advies

Behalve met het opstellen van zo’n financieel plan kan Sibbing u op tal van financiële zaken van dienst zijn. Zo kunt u rekenen op een onafhankelijk hypotheekadvies en deskundige bemiddeling bij het afsluiten van een hypotheek of andere lening. Daarnaast kan uw financieel adviseur begrotingen en financiële rapporten voor u opstellen en inkomens-, pensioen- en lijfrenteberekeningen voor u maken.

Nu én straks

Zowel de zakelijke als de persoonlijke facetten van uw leven komen in ons financieel advies aan bod. Zo kijken we niet alleen naar de verwachte ontwikkeling van uw praktijk en uw inkomen, maar ook naar uw woonwensen, gezinssituatie, vrijetijdsbesteding, ambities en dromen. Zo zorgen we ervoor dat ons financieel advies perfect aansluit op uw leven, nu én straks.

Behoefte aan een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek?
Fysiotherapeut - transparant