Verzekeren header

Fysiotherapeuten - Verzekeren

Om voor u een verzekeringspakket op maat te kunnen samenstellen, inventariseren we eerst de risico’s die u als fysiotherapeut zakelijk en privé loopt. Hieruit volgt een onafhankelijk en deskundig advies, op basis waarvan u een afgewogen beslissing kunt nemen welke risico’s u wilt verzekeren.

Voor beroep en privé

Als fysiotherapeut kunt u zich bijvoorbeeld verzekeren tegen de financiële gevolgen van aansprakelijkheid en de kosten van rechtsbijstand. Daarnaast bieden we u schadeverzekeringen voor het verzekeren van bijvoorbeeld uw inventaris, instrumentarium en praktijkpand, terwijl ook een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) en een pensioenverzekering voor u als fysiotherapeut zeker van belang zijn. Voor u en uw gezin kunt u onder meer denken aan het verzekeren van inboedel, opstal, aansprakelijkheid, auto, reis, ongevallen, zorg en overlijdensrisico.

Bemiddeling en beheer

De uitgebreide dienstverlening van Sibbing omvat tevens het vergelijken en beoordelen van polisvoorwaarden, bemiddeling bij het afsluiten van verzekeringen, polisbeheer en het verwerken van mutaties, schadebehandeling en het periodiek evalueren van uw verzekeringspakket. Met de Sibbing Verzekeren Pakketverzekering van ons volmachtbedrijf Sibbing Verzekeren bent u bovendien verzekerd van een aantrekkelijke premiekorting, unieke polisvoorwaarden en een complete dekking zónder overlap of hiaten.

Behoefte aan een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek?
Fysiotherapeut - transparant