plein-detail

Erik Siepel
Praktijkadviseur

Erik is sinds 2003 werkzaam bij Sibbing. Na het afronden van zijn HBO-studie (HEAO commerciële economie) aan de Hanzehogeschool te Groningen heeft hij ervaring opgedaan als financieel adviseur bij een makelaar- en assurantiekantoor en de SNS Bank, voordat hij bij Sibbing is gestart. Hij beschikt over de benodigde WFT diploma’s en is erkend hypotheekadviseur. Binnen Sibbing is hij werkzaam voor de doelgroepen medisch specialisten en huisartsen.

In zijn huidige functie als praktijkadviseur adviseert hij medisch specialisten en huisartsen ten aanzien van diverse aspecten die komen kijken bij het opstarten van hun onderneming, maar ook ten aanzien van de gevolgen voor hun persoonlijke financiële situatie. Denk daarbij aan verzekering- en financiering vraagstukken, praktijkwaardering, huisvestingsproblematiek, onderhandelingen, ondernemingsvormen, financiële planning enzovoorts. Als praktijkadviseur is Erik de spin in het web, waarbij hij ten behoeve van zijn advies aan de relatie gebruik maakt van diverse afdelingen binnen Sibbing, zoals assurantiën, accountancy, loonadministratie en fiscalisten.

Speelt u met de gedachte om een eigen onderneming op te zetten, of wilt u een bestaande praktijk overnemen, associëren of overdragen, neemt u dan gerust contact met Erik op.

Neem contact met mij op

Versturen
* Door het aanvragen van dit bordje geeft u toestemming om per mail op de hoogte gehouden te worden van (financiële) ontwikkelingen binnen uw vakgebied. Gegevens worden uiteraard niet verstrekt aan derden, tenzij dit nodig is om aan uw aanvraag te voldoen. Lees meer in ons  privacy statement.