HS Header afbeelding - Contact + aanvraag boek Alg

Peterpaul Hillebrand

Commercieel Manager
Peterpaul is in november 2020 bij Sibbing gestart als Manager commerciële zaken en verzekeringstechniek. Peterpaul stuurt in die rol het commerciële team van de afdeling verzekeringen aan. Hij houdt zich met name bezig met collega’s beter maken, de in- en verkoop van de verzekeringen en is gespecialiseerd in het adviseren van samenwerkingsverbanden uit bijvoorbeeld de eerste lijn en het medisch specialistisch bedrijf.
phillebrand@sibbing.nl

De voordelen van Sibbing

 • Landelijk

  Landelijk

  Vanuit ons kantoor in het midden van het land, werken wij voor relaties verspreid over heel Nederland. Dit doen wij met een team van gedreven binnen en buitendienst medewerkers. Elk vanuit hun eigen expertise.
 • Jarenlange ervaring

  Jarenlange ervaring

  Onze jarenlange ervaring en expertise maakt ons een gerespecteerde naam binnen ons vakgebied. Het in ons gestelde vertrouwen en de goede band met onze relaties is daar een bevestiging van. Daar zijn wij trots op.
 • Persoonlijk

  Persoonlijk

  Onze relaties kunnen rekenen op een vast team van binnen- en buitendienstmedewerkers. Voor hen zijn zij hét vertrouwde aanspreekpunt voor al hun financiële en accountancy zaken.
 • Specialistisch

  Specialistisch

  Door onze specialistische kennis en ervaring, zijn wij onderscheidend in ons vakgebied. De diversiteit aan opdrachten maakt dat wij onze kennis steeds verder kunnen uitbreiden voor een goede dienstverlening op maat.