plein-detail

Ruud Pastoor
Praktijkadviseur

Ruud is sinds maart 2021 in dienst bij Sibbing. Hiervoor heeft hij gewerkt bij ABN AMRO, Rabobank en diverse financiële instellingen en heeft zo een zeer ruime ervaring als financieel adviseur opgedaan in het adviseren van particuliere en zakelijke relaties. De laatste jaren heeft hij zich gespecialiseerd in het adviseren van medische cliënten.

Aan de hogeschool Arnhem Nijmegen voltooide hij in 2004 zijn opleiding marketing management en voegde hier recent een Master bedrijfskunde aan toe met specialisatie Digital Business (2020-2022).

In zijn huidige functie als praktijkadviseur adviseert hij tandartsen, mondhygiënisten en huisartsen ten aanzien van diverse aspecten die komen kijken bij het opstarten van hun onderneming, maar ook ten aanzien van de gevolgen voor hun persoonlijke financiële situatie. Denk daarbij aan verzekering- en financiering vraagstukken, praktijkwaardering, huisvestingsproblematiek, onderhandelingen, ondernemingsvormen, financiële planning enzovoorts.

Verder verzorgt hij regelmatig informatieve lezingen.

Speelt u met de gedachte om een eigen onderneming op te zetten, of wilt u een bestaande praktijk overnemen, associëren of overdragen, neemt u dan gerust contact met Ruud op.

Neem contact met mij op

Versturen
* Uw gegevens worden gebruikt om aan uw aanvraag te voldoen. Gegevens worden uiteraard niet verstrekt aan derden. Lees meer in ons privacy statement.