Financieel advies header

Tandartsen - Financieel advies

Uw carrière als tandarts en uw privéleven zijn voortdurend in ontwikkeling. In onze financiële advisering stellen we daarom uw persoonlijke situatie centraal, of het nu gaat om het opstellen van een financieel rapport, een investeringsbegroting of een hypotheekaanvraag. Hierdoor is een financieel advies van Sibbing compleet, persoonlijk en toekomstbestendig.

Tandarts in opleiding

Tijdens uw tandartsopleiding moet u mogelijk al beslissingen nemen die uw verdere leven kunnen beïnvloeden, zoals het kopen van een huis. Verwacht u op enig moment voor uw werk te moeten verhuizen, dan is het verstandig om daar bij het afsluiten van uw hypotheek al rekening mee te houden. Maar er zijn ongetwijfeld meer zaken waarin u zich aan het begin van uw carrière wilt verdiepen, zoals de financiële aspecten van het werken als waarnemer en als vrijgevestigd tandarts, het financieren van de overname van een praktijkaandeel en het betalen van goodwill. Heeft u behoefte aan financieel advies? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Waarneming en medewerkerschap

Gaat u aan het begin van uw carrière voor korte of langere tijd aan de slag als waarnemer of praktijkmedewerker, dan is uw inkomen afhankelijk van het aantal waarnemingen en van de door u gerealiseerde praktijkomzet. Fluctueren uw inkomsten sterk en wilt u onaangename financiële verrassingen voorkomen, dan is het prettig om te kunnen terugvallen op een persoonlijke financiële planning en een privébegroting. Daarnaast is het belangrijk om zo snel mogelijk te beginnen met het opbouwen van een goed pensioen voor later.

Vrijgevestigd tandarts

Bij vrije vestiging zijn financieel advies en praktijkadvies vaak nauw verweven. Behalve de zakelijke en professionele aspecten van de overname zelf wilt u immers ook de financiële uitgangspunten en de gevolgen voor u persoonlijk volledig in beeld hebben. Een complete persoonlijke financiële planning en een privébegroting geven u niet alleen inzicht in de haalbaarheid van de overname, maar ook in uw persoonlijk inkomen als zelfstandig ondernemer op diverse momenten in uw leven.

Onafhankelijk hypotheekadvies

Ook voor een onafhankelijk en deskundig hypotheekadvies kunt u vertrouwen op de ervaring van Sibbing. Onze gecertificeerde hypotheekadviseurs houden in hun hypotheekadvies onder meer rekening met uw inkomen en dat van uw eventuele partner, uw gezinssituatie, uw bestedingspatroon, uw financiële wensen en uw gewenste pensioenleeftijd. Ook nemen ze de voor- en nadelen van het oversluiten van eventuele bestaande hypotheken mee in hun hypotheekadvies. Hierdoor bent u verzekerd van een hypotheek die past bij uw huidige situatie, maar ook bij uw wensen voor later.

Wegwijs worden in de financiële jungle voor de startend tandarts?
Tandarts - transparant