Financieel advies header

Verloskundigen - Financieel advies

Omdat uw privéleven en uw loopbaan als verloskundige doorlopend in beweging zijn, staat uw persoonlijke situatie in onze financiële adviespraktijk centraal. Ongeacht of het gaat om een hypotheek voor uw eigen huis of om het opstellen van een uitgebreid financieel rapport. Dát maakt een advies van Sibbing compleet, persoonlijk en toekomstbestendig.

Verloskundige in opleiding

Het is verstandig om u al tijdens uw opleiding tot verloskundige ook te verdiepen in de financiële aspecten van het werken in loondienst, als waarnemer en in een eigen praktijk. Een praktijkadviseur van Sibbing kan de verschillen voor u helder op een rij zetten. Daarbij komen ook zaken als het financieren van een overname en het betalen van goodwill aan bod. Wilt u uzelf tijdig voorbereiden op uw financiële toekomst? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Verloskundige in loondienst

Bent u als verloskundige in loondienst, dan zijn uw financiële zaken doorgaans redelijk overzichtelijk. Tóch kunt u ook als werknemer veel voordeel hebben van een zorgvuldig opgesteld en regelmatig geactualiseerd financieel plan. In uw persoonlijk financieel plan nemen we diverse scenario’s op die uw besteedbaar inkomen kunnen beïnvloeden, zoals het kopen van een huis, arbeidsongeschiktheid, pensionering en overlijden. Vanzelfsprekend kunt u daarnaast ook op Sibbing vertrouwen voor een deskundig en onafhankelijk hypotheekadvies.

Waarnemend verloskundige

Werkt u als waarnemend verloskundige in een of meer praktijken, dan is uw financiële leven vaak wat minder stabiel. Uw inkomen hangt immers af van het aantal waarnemingen en kan hierdoor van maand tot maand sterk verschillen. De ervaring leert dat het juist dan prettig is om te kunnen terugvallen op een persoonlijke financiële planning en een privébegroting. Zo heeft u optimaal zicht op uw mogelijkheden en voorkomt u onaangename financiële verrassingen. Daarnaast is het voor u als waarnemer belangrijk om zelf te werken aan een goede pensioenvoorziening.

Vrijgevestigd verloskundige

Bij vrije vestiging zijn praktijkadvies en financieel advies vaak nauw met elkaar verweven. Behalve de zakelijke, financiële en beroepsmatige kant van de overname is het immers ook van belang om een goed beeld te krijgen van de financiële uitgangspunten voor uzelf. Een persoonlijke financiële planning en een privébegroting geven u het gewenste inzicht in de haalbaarheid van een overname én in uw persoonlijk inkomen op diverse momenten in uw leven als zelfstandig ondernemer.

Onafhankelijk hypotheekadvies

Ook voor een deskundig en onafhankelijk hypotheekadvies kunt u vertrouwen op Sibbing. In hun advies houden onze gecertificeerde hypotheekadviseurs onder meer rekening met uw inkomen en dat van uw eventuele partner, uw gezinssituatie en bestedingspatroon, uw financiële wensen voor nu én later en uw gewenste pensioenleeftijd. Ook betrekken ze de voor- en nadelen van het oversluiten van eventuele bestaande hypotheken in hun hypotheekadvies. Hierdoor bent u bij Sibbing verzekerd van een hypotheek die optimaal bij u past, in elke fase van uw leven.

Vraag gratis het bordje verloskundige rijdt visite bij ons aan.
Verloskundige - transparant