Seminar | 11 november 2023 | Financiële jungle voor de startende medisch specialist

11-11-23

Datum: 11 november 2023
Tijd: 09:30 tot 13:00
Locatie: Burgers' Zoo
Plaats: Arnhem

Kosten: € 0,-


Er komt veel op u af wanneer u start als medisch specialist. U kunt gaan werken in loondienst of als vrijgevestigd medisch specialist. Om uzelf goed voor te bereiden op deze volgende stap, organiseren wij speciaal voor (toekomstige) medisch specialisten het seminar '' De financiële jungle voor de startend medisch specialist''. Gedurende dit seminar gaan wij in op de financiële, fiscale en juridische aspecten binnen uw vakgebied.

Onderwerpen die tijdens dit seminar aan bod komen:

  • Ontwikkelingen in de wereld van de medisch specialist
  • Werken als medisch specialist (loondienst, vrije praktijk, waarnemen, overeenkomsten)
  • Praktijkovername en praktijkfinancieringen (goodwill, inverdienen en soorten leningen)
  • Fiscaliteit (jaarrekening)
  • Persoonlijke financiële planning (begrotingen, assurantiën en hypotheken)

Een dagje uit voor u en uw gezin

Tijdens het drie uur durende seminar krijgt u meer inzicht in de financiële aspecten van de medische praktijk. In de tussentijd kan uw gezin alvast Burgers' Zoo bezoeken. Na afloop van het seminar lunchen we samen met uw gezin, waarna u de mogelijkheid heeft om het dierenpark samen verder te ontdekken.

Inschrijven?

Lijkt het u leuk, maar vooral interessant om dit seminar bij te wonen? Schrijf uzelf hieronder in voor ons seminar. Na inschrijving volgt meer informatie per mail. Heeft u voor die tijd al vragen? Neem dan contact met ons op via pr@sibbing.nl.

Wij kijken er naar uit om 11 november kennis met u te maken!

Inschrijven

Versturen
* Uw gegevens worden alleen gebruikt om uw aanmelding te verwerken. Lees meer over de veiligheid van uw gegevens in privacy statement.