Seminar Financiële jungle voor de startende medisch specialist

07-11-20

Datum: 07 november 2020
Tijd: 09:30 tot 13:00
Locatie: Burgers' Zoo
Plaats: Arnhem

Het seminar ‘Financiële jungle voor de startende medisch specialist’ is bestemd voor arts-assistenten die binnenkort hun opleiding tot medisch specialist afronden.

Als (toekomstig) medisch specialist kunt u in verschillende situaties terecht komen. Werken binnen een Medisch Specialistisch Bedrijf in een grote maatschap of in een coöperatie waarbij u werkzaam bent middels uw persoonlijke B.V.? Óf gaat u toch in loondienst? Het uitleven van uw ambities in een academisch ziekenhuis is ook nog een mogelijkheid.

Om u te informeren over de verschillende situaties en de bijbehorende (persoonlijke) gevolgen, biedt Sibbing het seminar ‘Financiële jungle voor de startende medisch specialist’ aan.

Onderwerpen:

  • Ontwikkelingen in de wereld van de medisch specialisten
  • Werken als medisch specialist (loondienst, vrije praktijk, waarnemen, overeenkomsten)
  • Praktijkovername en praktijkfinancieringen (goodwill, inverdienen en soorten leningen)
  • Fiscaliteit (jaarrekening)
  • Persoonlijke financiële planning (begrotingen, assurantiën en hypotheken)

Voor u én uw gezin
Tijdens het drie uur durende seminar verwerft u meer inzicht in de financiële aspecten van de medische praktijk. Ondertussen kan uw gezin Burgers' Zoo ontdekken. Na afloop van het seminar lunchen we gezamenlijk met uw gezin, waarna u met uw gezin nog het dierenpark in kunt.

Schrijf u nu in voor het seminar 'De financiële jungle voor de startende medisch specialist'!

Inschrijven

Versturen
* Uw gegevens worden gebruikt om aan uw aanvraag te voldoen. Gegevens worden uiteraard niet verstrekt aan derden, tenzij dit nodig is om aan uw aanvraag te voldoen. Lees meer in ons privacy statement.