Sibbing in de media - Meer dan financieel advies alleen

Al jarenlang zijn wij actief als full-service financieel advies- en accountantskantoor. Zo hebben wij alle specialisme onder één dak. In dit artikel komen Lotte Hovestad en Peter van de Sluis aan het woord om ons een inkijkje te geven in hun carrière bij Sibbing.

Een kleine impressie

Voor Lotte Hovestad houdt haar functie als financieel adviseur binnendienst bij Sibbing in dat ze een zeer uiteenlopend takenpakket heeft, waarbij geen dag hetzelfde is: ‘Ik werk dagelijks met medici uit de eerstelijnszorg, zoals huisartsen en verloskundigen. Ik denk mee in allerlei kwesties, of het nu gaat om arbeidsongeschiktheid, verzekeringen of hypotheken. Daarbij werk ik nauw samen met mijn collega’s van de buitendienst, waarbij we elkaar op vele vlakken ondersteunen.’ Ook is Lotte erg enthousiast over de scholingsmogelijkheden bij Sibbing, waardoor ze verzekerd is van de nodige kennis en zich altijd blijft ontwikkelen.

De ideale werkgever

Sinds een aantal jaren is Peter van de Sluis werkzaam als accountmanager bij Sibbing en van die stap heeft hij geen moment spijt gehad. ‘Hiervoor werkte ik binnen het bankwezen, dus financieel advies geven is voor mij niet nieuw. Wat het voor mij interessant maakte om over te stappen, is dat ik bij Sibbing de totale dienstverlening kan bieden aan cliënten’, legt Peter uit. ‘In plaats van alles centraal te regelen met voor elk onderwerp een andere specialist, biedt Sibbing ons de kans om alle aspecten van de dienstverlening te belichten, wat het altijd afwisselend maakt.’

Zowel voor Lotte als voor Peter staat één ding als een paal boven water: aan uitdaging geen gebrek. ‘Naast de goed geregelde praktische zaken, zoals bereikbaarheid, hybride werken en arbeidsvoorwaarden anno nu, is er ook altijd ruimte voor gezelligheid en persoonlijk contact’, benadrukt Lotte.

Wat kan Sibbing voor jou betekenen?

Wil je weten wat Sibbing concreet voor jou kan betekenen? Stuur Nick een bericht via nvanbaaren@sibbing.nl of 0318-544044. Hij vertelt je graag meer over de kansen en mogelijkheden binnen Sibbing om je (verder) te ontwikkelen.