Zijn uw praktijkverzekeringen nog up-to-date?

Als huisarts speelt u een cruciale rol in het welzijn van uw patiënten. Maar bent u er zeker van dat uw praktijkverzekeringen nog up-to-date zijn en de juiste dekking bieden? Het is van vitaal belang om regelmatig verzekeringspolissen te evalueren en ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de veranderende behoeften en risico's van uw huisartsenpraktijk.

U heeft als huisarts verzekering ten behoeve van personeel en praktijk. Denk hierbij aan een ziekengeldverzekering, aansprakelijkheidsverzekering, inventarisverzekering en een bedrijfsschadeverzekering. De samenstelling van uw personeel kan tussentijds wijzigen en dat geldt bijvoorbeeld ook voor uw inventaris.

Het medische landschap evolueert namelijk voortdurend, dus het is van cruciaal belang om de dekking regelmatig te laten beoordelen. Zorg ervoor dat de polis de huidige praktijknormen weerspiegelt en voldoende dekking biedt voor nieuwe procedures, behandelingen of technologieën die u mogelijk gebruikt. Het is zodoende goed om periodiek naar de dekking van uw praktijkverzekeringen te laten kijken.

Neem contact op met uw adviseur die kan helpen bij het beoordelen van uw huidige verzekeringspolissen. Door proactief te zijn en uw praktijkverzekeringen regelmatig te herzien, kunt u ervoor zorgen dat de dekking aansluit bij de veranderende behoeften van uw praktijk en dat u met vertrouwen uw dagelijkse taken kunt vervullen.